Reparatii calculatoare | Realizare site-uri WEB

Termeni si Conditii

Bine ati venit pe site-ul Informatica BFA, furnizorul dumneavoasra principal de servicii complete de instalare, reparare si configurare calculatoare si retele de calculatoare din Calarasi.

INTRODUCERE

In vederea accesarii si utilizarii site-ului Informatica BFA este necesar sa cititi si sa acceptati in mod expres si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Prin accesarea si utilizarea in continuare a prezentului site va obligati sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare descrise in prezenta pagina. Prin accesarea si parcurgerea site-ului Informatica BFA va exprimati in totalitate si neconditionat acordul de a respecta implicit si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos, precum si ansamblul de legi aplicabile asociate cu utilizarea prezentului site.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, datele si formele de prezentare ce alcatuiesc continutul prezentului site sunt proprietatea exclusiva a Informatica BFA. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea informatiilor ce alcatuiesc continutul prezentului site in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Informatica BFA.

Informatica BFA isi rezerva dreptul exclusiv si neconditionat de a modifica/altera/actualiza continutul si/sau structura prezentului site in orice moment si fara nici o informare prealabila. Toate drepturile referitoare la informatiile ce alcatuiesc continutul publicat si modul de prezentare al acestor informatii cu caracter informativ in paginile prezentului site sunt detinute de Informatica BFA si protejate prin Legea drepturilor de autor.

INFORMATIILE PUBLICATE PE SITE

Site-ul contine o prezentare generala a serviciilor oferite de Informatica BFA. Informatica BFA isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza, in orice moment si fara a se obliga sa notifice (telefonic, pe email sau prin orice alt mijloc de comunicare), informatiile ce sunt publicate in prezentul site pe Internet.

LEGATURILE CU ALTE SITE-URI

Plasarea pe site-ul Informatica BFA a unei legaturi catre alt site se face numai cu acordul explicit si conditionat in scris de la Informatica BFA. Informatica BFA, in nici un fel, nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor publicate pe site-urile terte, la care face trimitere de pe site-ul sau, aceste informatii neaflandu-se sub controlul sau indrumarea Informatica BFA. Vizitatorul/Utilizatorul prezentului site este de acord, in mod obligatoriu si neechivoc, ca Informatica BFA nu poate fi facuta responsabila pentru informatiile disponibile pe site-urile terte (incluzand dar nelimitandu-se la: continut, produse, servicii etc.).

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Informatica BFA nu acorda nici o garantie in ceea ce priveste vizitarea/utilizarea prezentului site. Informatica BFA isi rezerva dreptul (1) de a nu fi trasa la raspundere si (2) de a nu oferi nici un fel de garantie (incluzand dar nelimitandu-se la orice fel de daune, indiferent de natura acestora) pentru (a) modul in care este utilizat prezentul site sau site-urile care sunt legate de el sau (b) pentru imposibilitatea utilizarii acestuia/acestora.

Informatica BFA depune toate eforturile in legatura cu functionarea corecta a site-ului. Cu toate acestea, Informatica BFA nu garanteaza ca:

1. prezentul site si echipamentele pe care este gazduit acesta (incluzand dar nelimitandu-se la servere etc.) vor functiona neintrerupt si vor fi lipsite de erori.
2. accesarea si utilizarea prezentului site este lipsita de riscuri si daune specifice folosirii Internetului si tehnologiilor asociate (virusi si/sau alte elemente si actiuni etc., inclusiv violarea securitatii informatiilor).

Informatica BFA depunde toate eforturile necesare in legatura cu informatiile furnizate prin intermediul prezentului site, pentru ca acestea sa fie corecte si de actualitate. In orice moment, exista posibilitatea ca informatiile publicate in prezentul site, informatii care descriu si detaliaza serviciile oferite de Informatica BFA, sa nu mai fie de actualitate si in vigoare (partial sau total), acestea corespunzand unei definitii la momentul publicarii lor pe site sau al actualizarii diverselor informatii din prezentul site. Informatiile publicate in prezentul site (incluzand dar nelimitandu-se la serviciile oferite de Informatica BFA etc.) sunt oferite numai cu caracter informativ si deci nu sunt si nu vor fi considerate ca fiind o oferta contractuala incheiata intre vizitator/utilizator si Informatica BFA, in ceea ce priveste serviciile oferite de Informatica BFA.

Desi depunde toate eforturile Informatica BFA nu poate fi trasa la raspundere, in nici un fel, in ceea ce priveste utilizarea neautorizata a informatiilor publicate in prezentul site si efectele ce pot decurge din utilizarea acestora (incluzand dar nelimitandu-se la daune materiale etc.).

DERULAREA CAMPANIILOR DE NEWSLETTER

Informatica BFA inregistreaza si stocheaza datele de identificare ale: (1) clientilor existenti si (2) potentialilor clienti, persoane fizice sau juridice inregistrate in baza de date a Informatica BFA prin metodele puse la dispozitia vizitatorilor/utilizatorilor si anume: (1) completarea adresei de email in casuta de newsletter, (2) completarea formularului de contact din pagina de Contact si (3) trimiterea unui email catre Informatica BFA la adresa de e-mail publicata in fiecare pagina a prezentului site.

Datele de identificare inregistrate si stocate in baza noastra de date vor fi folosite exclusiv pentru trimiterea de mesaje* cu caracter informativ in legatura cu serviciile oferite de Informatica BFA.

Mesajele cu caracter informativ (campaniile de newsletter) pot fi trimise prin e-mail si/sau prin mesaje SMS sau alte metode legale.

Prin furnizarea datelor dumneavoastra de indentificare (incluzand dar nelimitandu-se transmiterea de nume si prenume, adresa, email, telefon etc., prin: (1) completarea casutei de abonare newsletter, (2) completarea formularului de contact si/sau (3) trimiterea unui email catre Informatica BFA), va exprimati acordul, in mod voit si neechivoc, sa primiti mesaje cu scop publicitar de la Informatica BFA (incluzand dar nelimitandu-se la campanii de promovare/newsletter derulate prin email, mesaje SMS, pliante etc.). Informatica BFA nu transmite aceste informatii catre terti.

Campaniile de promovare derulate prin e-mail si/sau mesajele SMS au scopul de a informa in legatura cu ultimele actualizari, promotii sau reduceri de pret ale serviciilor oferite de Informatica BFA.

Procedura de abonare la newsletter prin e-mail si SMS

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa primeasca de la Informatica BFA mesaje cu scop publicitar se pot abona la campaniile de newsletter derulate de Informatica BFA, dupa cum urmeaza:

(1) completarea adresei de email in casuta de Abonare newsletter.

(2) completarea formularului de contact disponibil in pagina de Contact.

(3) trimiterea unui email catre Informatica BFA.

Procedura de dezabonare la newsletter prin e-mail sau mesaj SMS

Pentru a nu mai primi mesaje cu scop publicitar de la Informatica BFA, orice persoana fizica sau juridica are posibilitatea sa se excluda din campaniile de newsletter derulate prin e-mail de Informatica BFA, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare:

Formula de dezabonare: la Subiect trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare:

„Dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.”, unde:

– Numele dumneavoastra – Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza

– E-mail-ul dumneavoastra – Va fi specificata adresa de e-mail care urmeaza a fi exclusa din viitoarele campanii de newsletter derulate prin e-mail .

Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect urmatoarea linie de formula de dezabonare: „Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.”.

Procedura de dezabonare la newsletter prin mesaje SMS

Pentru a nu mai primi mesaje SMS cu scop publicitar de la Informatica BFA, orice persoana fizica sau juridica inscrisa in mod voit in baza noastra de date are posibilitatea sa se excluda din campaniile publicitare derulate de Informatica BFA, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare:

Formula de dezabonare: la Subiect trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare:

„Dezabonare mesaje SMS: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.”, unde:

– Numele dumneavoastra – Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza

– E-mail-ul dumneavoastra – Va fi specificat numarul de telefon Mobil care urmeaza a fi exclus din viitoarele campanii publicitare.

Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect urmatoarea linie de formula de dezabonare: „Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.”.

NEASUMAREA RESPONSABILITATII ASUPRA LICENTELOR PROGRAMELOR DE CALCULATOR INSTALATE LA CLIENTI

Informatica BFA nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste detinerea licentelor pentru programele software instalate pe calculatoarele clientilor sai. Clientii, persoane fizice sau juridice, care contracteaza serviciile oferite de Informatica BFA isi asuma in totalitate si neechivoc responsabilitatea in ceea ce priveste detinerea licentelor pentru programele software instalate pe calculatoarele lor. Instalarea programelor de calculator (software) necesita in mod obligatoriu detinerea licentei de folosire, achizitionata in prealabil de catre clientul, persoana fizica sau juridica. Informatica BFA faciliteaza, prin serviciile oferite, instalarea programelor (Microsoft Windows, Microsoft Office si/sau alte programe de calculator de uz general/personal si/sau specializat) pentru care in prealabil a fost achizionata licenta de catre client.

Informatica BFA nu solicita clientilor sai, spre verificare, licentele de folosire ale programelor software pe care le instaleaza pe calculatoarele acestora si nu isi asuma responsabilitatea asupra detinerii licentelor programelor software instalate pe calculatoarele clientilor sai (clienti persoane fizice sau juridice). Pentru respectivele programe software, clientii si-au achizitionat, dupa caz, licentele de folosire.

Informatica BFA nu solicita facturile de achizitie pentru licentele de programe software, componente de calculator si/sau periferice si nu isi asuma responsabilitatea pentru potentialele fraude comise de clientii sai.

Prin solicitarea oricarui serviciu oferit de Informatica BFA, dumneavoastra (Clientul), sunteti de acord si va asumati in totalitate si neechivoc responsabilitatile prevazute in prezentul capitol. Aceste clauze sunt incluse si in contractul de prestari servicii semnat cu Informatica BFA.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR PERSONALE

Informatica BFA inregistreaza si stocheaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor, in situatia in care acestia au folosit cel putin una din cele 3 (trei) metode de contact disponibile in prezentul site si anume: (1) au completat formularul de contact din sectiunea de Contact a site-ului Informatica BFA, (2) au trimis un email catre Informatica BFA la adresa furnizata in toate paginile prezentului site si/sau (3) au completat casuta de abonare la newsletter. Datele personale sunt informatii furnizate care identifica o persoana fizica sau juridica, spre exemplu: nume, adresa, telefon (mobil sau fix), e-mail etc. Informatica BFA va pastra confidentialitatea informatiilor furnizate de dumneavoastra.

Persoanele fizice si juridice care acceseaza si utilizeaza site-ul Informatica BFA si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul celor 3 metode de contact descrise si disponibile in prezentul site isi exprima acordul, in mod expres si neechivoc, pentru:

– prelucrarea de catre Informatica BFA a datelor si informatiilor cu caracter personal (incluzand dar nelimitandu-se la: (1) trimiterea de mesaje cu caracter informativ, (2) trimiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct ce fac referire la serviciile oferite de Informatica BFA si (3) efectuarea de studii de piata);
– alte operatiuni de afaceri derulate de Informatica BFA si permise de lege, ce nu necesita aprobare din partea respectivei persoane fizice sau juridice.
Prin accesarea si utilizarea in continuare a site-ului Informatica BFA va exprimati acordul, in mod expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare (incluzand dar nelimitandu-se la Legea nr. 677/2001 ce face referire directa la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea si libera circulatie a datelor cu caracter personal).

INFORMATII INREGISTRATE AUTOMAT (DATE NON-PERSONALE)

In momentul accesarii/utilizarii prezentului site, datele non-personale (tipul de browser folosit, numarul de vizite, paginile accesate etc.) sunt automat inregistrate si stocate, in vederea masurarii numarului de accesari si imbunatatirii continutului site-ului Informatica BFA. Informatiile non-personale colectate nu vor fi transmise unei terte parti.

FOLOSIREA DE „COOKIES”

Informatica BFA colecteaza informatii ce privesc exclusiv modul in care prezentul site este utilizat, prin folosirea de „Cookies”.

ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

Informatica BFA isi rezerva dreptul de a actualiza/altera/modifica in orice moment continutul prezentului site (incluzand dar nelimitandu-se la informatii ce privesc serviciile oferite de Informatica BFA, dar si Termeni si Conditii de utilizare) si accesul la acesta. Actualizarile/Modificarile sunt aplicabile vizitatorilor/utilizatorilor/clientilor existenti din momentul imediat urmator publicarii lor pe site.

Pentru orice nelamurire in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare expuse in prezenta pagina din site, precum si in legatura cu exercitarea drepturilor referitoare la accesarea si utilizarea site-ului Informatica BFA, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact ce se regaseste in pagina de Contact a prezentului site.

Informatiile prezentate in site nu garanteaza actualitatea serviciilor oferite de Informatica BFA. Persoanele fizice sau juridice, interesate sa contracteze oricare din serviciile prestate de Informatica BFA se obiga sa ne contacteze, telefonic sau prin e-mail, cu privire la primirea ofertei de servicii actualizata.

Am citit Termenii si Conditiile de utilizare enuntate mai sus si ma oblig sa accept in mod expres si neechivoc continutul acestora descris in prezenta pagina.

 

 

 

 

Recomanda-ne prietenilor taiShare on Facebook0Share on Google+0